Palometrin tehneitä 2018

1222

Viimeisin osallistuja:

Taloyhtiö - Espoo - As Oy Meiramikuja 3 - 1 hlöä

Katso kategorioittain

Kategoria

hlöä

Kodit
44
156
Koulut
3
701
Päiväkodit
5
364
Taloyhtiöt
1
1
Työpaikat
0
0
Yhteensä
53
1222

Tee testi ja voita 250 € arvoinen Kodin Turvapaketti!

Miten sinä toimisit tositilanteessa? Tee Palometri! Valitse kuhunkin kysymykseen vastausvaihtoehto, joka on lähinnä omaa toimintaasi. Palometrin voi tehdä myös yhdessä perheenjäsenten kanssa. Etene testin loppuun saakka ja merkitse, montako osallistujaa Palometrin teki. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Kodin Turvapaketti!

 

Kodin Turvapaketti sisältää:

– neljä palovaroitinta (malli Kupu, väri valittavissa)
– kaksi sammutuspeitettä (tavallinen ja Muumi Adventure)
– Phoenix-ensisammuttimen
– neljä Pips-paristokoteloa palovaroittimille

Palkinnon toimittaa henkilökohtaisesti perille turvallisuusasiantuntija, joka neuvoo ja opastaa asennusten kanssa ja antaa muuta mukavaa kodin paloturvallisuusneuvontaa.

ARVONTA ON SUORITETTU 2.1.2018. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelut voittajalle, kiitos osallistuneille ja turvallista uutta vuotta kaikille!

Vaikka arvonta on suoritettu, voit edelleen tehdä Palometrin. Jos haluat prepata paloturvallisuustaitojasi ennen testin tekoa, käy läpi Palometrin tarkistuslista. Lasten kanssa paloturvallisuusasioita voi harjoitella myös mini-Palometrin avulla. Halutessasi voit tulostaa sen tästä.

Oletko valmis? Vastaa kysymyksiin!

  • Melkein valmista

    Täytä vielä pyydetyt tiedot Palometrin tilastoa varten. Jos haluat osallistua myös arvontaan valitse arvontaruutu. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.