RealityShow_header_SU

Paloturvallisuusviikon Ei olla liekeis. Reality Show elävästä elämästä, jossa sattuu ja tapahtuu.

Kolme suosittua sosiaalisen median vaikuttajaa, talo täynnä vaaroja! He saattavat ottaa kodin paloturvallisuuden itsestäänselvyytenä.

Paloturvallisuusviikko haastoi Ronin, Dianan ja Jäätyneenbanaanin todelliseen kodin turvallisuuden Reality Checkiin. Miten kisailijat pärjäävät kuumissa haastetehtävissä? Se selviää alla olevista episodeista!

Ovet aukeavat, Ei Olla Liekeis Reality Show on nyt täällä! Tapaa kolme kilpailijaamme ja saa selville miksi he haluavat opetella paloturvallisuustaitoja. Ovatko Roni, Diana ja Jäätynytbanaani valmiina kohtaamaan Paloturvallisuusviikon heille järjestämän todellisen kodin reality tsekin?

Tässä episodissa Roni, Diana ja Jäätynytbanaani vastaavat kysymyksiin musiikista, tubettamisesta, paloturvallisuudesta sekä kaikesta maan ja taivaan välillä. Kuumottava Q&A on huima kokonaisuus, jossa selviää mm. mikä on Dianan salainen lempinimi ja mikä sai Ronin aloittamaan videoiden tekemisen. Et voi missata tätä!

Kuumottavavan Q&A -episodin jälkeen Roni, Diana ja Jäätynytbanaani löytävät itsensä keittiöstä, jossa heitä odottaa tulinen burgerihaaste! Tässä haasteessa ei riitä pelkästään se, että osaa kokata!

Mitä sä tekisit jos syttyisi tulipalo? On viimeisen episodin aika. Tämän kertaisessa episodissa Roni, Diana ja Jäätynytbanaani joutuvat kohtaamaan pelkonsa Sammutusskaba -haasteessa!Katso, selviytyvätkö somettajat neljän erilaisen tulipalon sammuttamisesta jännittävässä kilpailutilanteessa!

Edellisten kampanjoiden videot

Paloturvallisuusviikon teemana on tänä vuonna palovaroittimet. Osallistu #palovaroitintanssi-haasteeseen ja paranna lähiympäristösi paloturvallisuutta! Osallistua voi yksin tai yhdessä, tanssien omaksi iloksi tai tehden tanssivideon.

Korona-ajan laululla ja kahvituokioilla somen valloittaneet Lotta & Pappa kävivät yhdessä läpi kodin turvallisuuden tarkistuslistan. Papan muistisairaus on viime aikoina asettanut riskitekijöitä yhteiseen arkeen, mutta tarkistuslistan läpikäytyään voi Lotta & Pappa asua turvallisin mielin kotona.

Play Video about etusivu_kansikuva_videolle

Kahdessa minuutissa ratkotaan mestaruuksia sekä ihmishenkien kohtaloita! Maajoukkueen jalkapallostara Joel Pohjanpalo kävi Huuhkajien legendaarisen huoltajan Gunnarin luona varmistamassa, että hätäpoistuminen onnistuu myös vetreältä seniorilta. Katso videolta Gunnarin suoritus Jollen tiukassa testissä!

Sometähti Jennifer Käld on aina ollut läheinen isoäitinsä kanssa – ja vaikka perhe asuukin isoäidin naapurissa, on huoli yksin asuvan ikäihmisen turvallisuudesta läsnä arjessa. Katso videolta, kuinka Jennifer kävi opastamassa isoäitiään älypuhelimen ja sovellusten käytössä, jotta hätätilanteessa olisi nopeasti apua saatavilla!

Piip! Monta tapaa testata palovaroitin, mutta parasta on, kun sen voi tehdä yhdessä läheisen kanssa. Jennifer Käld kävi isoäitinsä luona testaamassa varoittimen tyylillä. Haastamme koko Suomen ottamaan Jenniferistä mallia ja avustamaan läheistä, jotta jokaisen koti on paloturvallinen.

Kahdessa minuutissa ratkotaan mestaruuksia sekä ihmishenkien kohtaloita! Maajoukkueen jalkapallostara Joel Pohjanpalo kävi Huuhkajien legendaarisen huoltajan Gunnarin luona varmistamassa, että hätäpoistuminen onnistuu myös vetreältä seniorilta. Katso videolta Gunnarin suoritus Jollen tiukassa testissä!

Ota Joel Pohjanpalosta mallia ja testaa palovaroittimen toiminta kuukausittain. Muista myös vaihtaa paristo vuosittain – esimerkiksi Palovaroitinpäivänä! Ikäihmiseltäkin onnistuu testaaminen vaikka harjanvarrella tai kävelykepillä.

Läheisistä koostuva suojaverkosto luo konkreettista turvaa elämään. Valitettavasti kaikilla ei ole verkostoa, johon tukeutua hädän hetkellä. Erityisesti ikäihmiset saattavat kokea yksinäisyyttä, kun elinpiiri on vuosien saatossa kaventunut ja ikääntyminen tuonut rajoitteita elämään.

Mitä yhteistä on jalkapallomaalilla ja kodilla? Vastauksen tähän paljastaa jalkapallomaajoukkueemme Huuhkajien veräjänvartija Lukas Hradecký!

Mikä on Viivin vinkki pimenevien iltojen kodin tunnelman luomiseksi? Tämä ja muutama asiaan kuuluva paloturvallisuusseikka selviää videolta.

Nanna Karalahdelle turvallinen koti on tärkeysjärjestyksessä numero yksi. Liesi aiheuttaa ison osan kotien tulipaloista, joten katso Nannan vinkki lieden kesyttämiseen.

Puheliaana tyyppinä Eskon puhelin on kovassa käytössä ja akku on lähes aina loppu! Tuttu tunne? Katso videolta Eskon vinkit puhelimen turvalliseen lataamiseen.