RealityShow_header_SV

Kändisarnas brandsäkerhetstips

Brandsäkerhetsveckan Ei Olla Liekeis Reality Show om ett levande liv där det händer och händer.

Tre populära sociala medier påverkare, ett hus fullt av faror! De kan ta brandsäkerheten i hemmet för given. Brandsäkerhetsveckan utmanade Roni, Diana och Jäätynytbanaani till en riktig hemsäkerhets reality check.

Hur klarar sig tävlingsdeltagarna i heta utmaningar? Det kan vi se i episoderna nedan!

Dörrar öppnas, Ei Olla Liekeis Reality Show är nu här! Möt våra tre konkurrenter och ta reda på varför de vill lära sig brandsäkerhet. Är Roni, Diana och Jäätynytbanaani redo att möta verkligheten i deras verkliga hem, arrangerat av Brandsäkerhetsveckan?

I den här episoden svarar Roni, Diana och Jäätynybanaani på frågor om musik, youtting, brandsäkerhet och allt mellan himmel och jord. Det uppvärmning Q&A är en fantastisk helhet där man bl.a. får veta vad Dianas hemliga smeknamn är och vad som fick Roni att börja göra videor. Du kan inte missa det här!

Efter den uppvärmning Q&A-episoden hittar Roni, Diana och Jäätynytbanaani sig själva i köket där de ställs inför en eldig burgareutmaning! Det räcker inte bara med att kunna laga mat!

Vad skulle du göra om det brann? Det är dags för sista episoden. I den här episoden ställs Roni, Diana och Jäätynytbanaani inför sin rädsla för Första Släckninstävling-utmaningen! Se om de klarar av att släcka fyra olika bränder i en spännande tävlingssituation!

Videor från tidigare kampanjer

Temat för brandsäkerhetsveckan i år är brandvarnare. Delta i #palovaroitintanssi-utmaningen och förbättra brandsäkerheten i din närmiljö! Man kan delta ensam eller tillsammans, dansa för egen glädje eller göra en dansvideo.

Jennifer Käld är en stjärna i sociala medier och har alltid haft ett nära förhållande till sin farmor, och fastän familjen bor granne med farmor så har de omsorg om den äldre generationen. Titta på videon när Jennifer visar farmor hur hon ska använda smarttelefonen och appar för att snabbt få hjälp i en nödsituation!

Pip! Det finns många sätt att testa brandvarnaren, men det bästa sättet är när du kan göra det tillsammans med en närstående. Jennifer Käld besökte sin farmor och testade brandvarnaren med stil. Vi utmanar hela Finland att göra som Jennifer och hjälpa en närstående så att alla har ett brandsäkert hem.

Spela video om patu_es_video_cover_ru

Fackelbärare i kampanjen Brandsäkerhetsveckan är Viivi Pumpanen, Esko Eerikäinen, Nanna Karalahti och Lukas Hradecký. Under kampanjmånaden framhäver de alla en sak gällande brandsäkerhet som är viktig för dem, och gör det med sin egen stil.