Kändisarnas brandsäkerhetstips

Brandsäkerhetsveckans kändisar har ett nyttigt budskap: vi kan göra varje hem brandsäkert

Våra äldre närstående ha ansträngt sig för att uppfostra oss till anständiga medborgare. Nu utmanar vi alla finländare att se över brandsäkerheten hos sina närstående. Se vad Brandsäkerhetsveckans kändisar gör och sätt själv i gång. Vad kan just du göra för mormors och morfars brandsäkerhet? Dela dina tankar på sociala medier under #palohallussa

Jennifer Käld är en stjärna i sociala medier och har alltid haft ett nära förhållande till sin farmor, och fastän familjen bor granne med farmor så har de omsorg om den äldre generationen. Titta på videon när Jennifer visar farmor hur hon ska använda smarttelefonen och appar för att snabbt få hjälp i en nödsituation!

Pip! Det finns många sätt att testa brandvarnaren, men det bästa sättet är när du kan göra det tillsammans med en närstående. Jennifer Käld besökte sin farmor och testade brandvarnaren med stil. Vi utmanar hela Finland att göra som Jennifer och hjälpa en närstående så att alla har ett brandsäkert hem.

Spela videoklipp

Fackelbärare i kampanjen Brandsäkerhetsveckan är Viivi Pumpanen, Esko Eerikäinen, Nanna Karalahti och Lukas Hradecký. Under kampanjmånaden framhäver de alla en sak gällande brandsäkerhet som är viktig för dem, och gör det med sin egen stil.

Paloturvallisuusvinkit ikoni