Käytä Virtuaalisella Paloasemalla Chrome tai Safari -selaimia.

Koe paloaseman syke Päivä Paloasemalla -tapahtumassa – tai virtuaalisena kotisohvaltasi!

Päivää Paloasemalla vietettiin myös paloasemilla ympäri Suomen 27.11. Kiitos kaikille kävijöille ja järjestäjille.

Päivä Paloasemalla® -tapahtumassa esitellään palokuntien toimintaa sekä paloautoja ja -kalustoa. Tehtävärasteilla opitaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja, muun muassa harjoitellaan alkusammutusta ja turvallista poistumista, kokeillaan pelastajien varusteita sekä opetellaan palovaroittimien huolenpitoa ja sähkökatkon varalle varautumista.

Tapahtumissa tutustutaan myös palokunnan toimintaan. Joissain tapahtumista järjestetään myös erilaisia näytöksiä ja on mahdollisuus päästä paloauton kyytiin.

Tapahtumissa terveysturvallisuus huomioidaan erityisen huolellisesti. Tapahtumissa pyritään huomioimaan osallistujien väliset turvavälit, osallistujilla on mahdollisuus desinfioida käsiään ja erilaisia pintoja puhdistetaan tehostetusti. Tulethan paikalle vain terveenä. Koronatilanteen vuoksi kaikki halukkaat paloasemat eivät valitettavasti voi avata oviaan yleisölle.

Syvennä paloturvallisuusosaamista virtuaalisella paloasemaelämyksellä

Virtuaalisella paloasemalla jokainen pääsee omalta kotisohvaltaan tutustumaan paloasemien toimintaan virtuaalisesti sekä kartuttamaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja. Pääset myös seuraamaan tulipalon kehittymistä. Mukana paloasemalla on Paloturvallisuusviikon vaikuttajia.

Päivä Paloasemalla® -tapahtuma starttaa Paloturvallisuusviikon. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2008. Päivä Paloasemalla® on Suomen suurin turvallisuusaiheinen tapahtuma, ja sitä on järjestetty noin 350 paloasemalla ympäri Suomen.

Ole mukana paloturvallisuuselämyksessä, livenä tai netissä tai vaikka kummassakin taas ensi vuonna!

Koronatilanteen takia paloasemien aukioloihin saattaa tulla muutoksia. Tarkista paloaseman aukiolo tältä sivustolta.

New Option

Tervetuloa siis vierailemaan koko perheen voimin!

Vieraile virtuaalisella paloasemalla