Kontrollera att du har en väl fungerande nätverksanslutning. Webbläsarna Chrome och Edge har den bästa användarvänligheten.

Upplev En Dag på Brandstationen på plats!

En Dag på Brandstationen firades på brandstationer runt om i Finland 25.11.2023.

Under evenemanget En Dag på Brandstationen presenteras brandkårernas verksamhet samt brandbilar och brandutrustning. Vid de olika aktivitetspunkterna får du lära dig viktiga brandsäkerhetsfärdigheter. Du kan bl.a. träna på förstahandssläckning och säker utrymning, prova räddningsmanskapets utrustning och lära dig hur du tar hand om din brandvarnare och hur du förbereder dig för strömavbrott. Vissa stationer har också olika uppvisningar.

En Dag på Brandstationen inleder Brandsäkerhetsveckan. Evenemanget har ordats sedan 2008. En Dag på Brandstationen är det största evenemanget med säkerhetstema i Finland och har ordnats på cirka 360 brandstationer runt om i landet.

Se din närmaste brandstation

Spela video om pp-video-kansi
Spela video om pp-video-vr-kansi-sv

Välkommen hela familjen!

Fördjupa dina färdigheter i brandsäkerhet med ett virtuellt besök på brandstationen

Åren 2020–2022 firades En Dag på Brandstationen också på en virtuell brandstation. I den virtuella brandstationsupplevelsen fick var och en bekanta sig med brandstationernas verksamhet virtuellt och öka sina viktiga brandsäkerhetsfärdigheter.

En dag på brandstationen® inleder Brandsäkerhetsveckan. Evenemanget har ordats sedan 2008. En dag på brandstationen® är det största evenemanget med säkerhetstema i Finland och har ordnats på cirka 350 brandstationer runt om i landet.

Tal del av brandsäkerhetsupplevelsen på plats eller på nätet – eller både och!

Det kan ske ändringar i brandstationernas öppettider på grund av coronasituationen. Kontrollera brandstationens öppettider på den här webbplatsen.

Vr_Paiva_paloasemalla_SV

Välkommen hela familjen!