Den virtuella brandstationen är nu stängd. Den virtuella brandstationen hade 123 000 besökare, vilket et nytt rekord för evenemanget en dag på brandstationen! Tack för alla besökare, vi ses nästa år igen!

Känn Brandstationens puls från din egen soffa!

Vad sägs om att få uppleva ett verkligt räddningsuppdrag, lära känna brandstationens verksamhet eller titta in i en brandbil?

På den virtuella brandstationen är allt detta möjligt! Den lanseras lördagen den 21 november och innebär att du kan bekanta dig med brandstationernas funktioner och förbättra din brandsäkerhetsfärdigheter – från sin egen soffa.

Viivi Pumpanen och Esko Eerikäinen är dina guider under besöket. Om du vågar, kan du utmana Viivi i brandstationens spel! De minsta i familjen underhålls av Ruisku & Kalle! Den muntra duon, som är känd för sina 112-låtar, lyfter garanterat barnens humör, och säkerligen också föräldrarnas. Kanske lockar musiken fram några danssteg där hemma i vardagsrummet?

När det gäller brandsäkerheten hos äldre personer och personer med minnesstörningar är det särskilt viktigt att alla är engagerade. Ta alltså med dina far- och morföräldrar till den virtuella brandstationen. Vi önskar hela familjen välkommen att besöka oss! Den virtuella brandstationen är öppen från den 21 november till den 6 december.

På grund av coronasituationen ställer vi in evenemangen En dag på brandstationen i år. I år får man istället se och uppleva den virtuella brandstationen tillsammans med hela familjen. Det mångsidiga innehållet ska förbättra brandsäkerheten i hemmet samt rekrytera nytt folk till brandkårerna.

Evenemangen vid brandstationerna ställdes in för att säkra räddningsväsendets funktionsförmåga. Syftet är att minimera exponeringen för coronaviruset hos brandstationernas personal.

Följ oss