Päivä Paloasemalla -sammutustalokilpailu 2023

Puuttuuko palokunnaltanne tapahtumien mainio vetonaula, sammutustalo? Kaipaako nuoriso-osastonne erilaista viikkoharjoitustehtävää?

Järjestämme Päivä Paloasemalla -sammutustalokilpailun palokuntien nuoriso-osastoille 29.5.–22.10.2023. Kilpailun pääpalkintona on 500 euroa palokunnan nuoriso-osaston virkistystoimintaan. Kolme parasta sammutustaloa palkitaan.

Valmistakaa oma sammutustalonne ja ilmoittautukaa mukaan kilpailuun!

Sammutustalon rakentaminen

Voitte rakentaa sammutustalosta haluamanlaisenne – se voi olla esimerkiksi kerrostalo, ostoskeskus tai koulurakennus. Pääasia on, että siinä on liekkejä kuvastavat luukut, joita voi sammuttaa sankoruiskulla.

Oheiselta videolta voitte ottaa mallia sammutustalon rakentamiseen:

Katso video

Kilpailuun osallistuminen

Kun sammutustalonne on valmis, ilmoittautukaa kilpailuun oheisen lomakkeen kautta. Noudatattehan tietojen täyttämisessä erityistä tarkkuutta. Kaikki tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen palokuntien nuoriso-osastot. Palkinto myönnetään palokunnalle.

Raati valitsee kolme parasta työtä, joista voittaja saa 500 euroa, toiseksi tullut 300 euroa ja kolmanneksi tullut 200 euroa palokunnan nuoriso-osaston virkistystoimintaan. Lisäksi kolme parasta saavat pokaalit ja kunniakirjat. Palkinnot rahoittaa Palosuojelurahasto. Raati arvioi muun muassa sammutustalon ulkonäköä ja kekseliäisyyttä. Jokainen raatilainen painottaa arvioissa omia näkökulmiaan omiin kokemuksiin perustuen.

Kilpailun voittajat julkistetaan 30. lokakuuta 2023.