Päivä Paloasemalla -sammutustalokilpailu 2023

Puuttuuko palokunnaltanne tapahtumien mainio vetonaula, sammutustalo? Kaipaako nuoriso-osastonne erilaista viikkoharjoitustehtävää?

Järjestämme Päivä Paloasemalla -sammutustalokilpailun palokuntien nuoriso-osastoille 29.5.–17.9.2023. Kilpailun pääpalkintona on 500 euroa palokunnan nuoriso-osaston virkistystoimintaan. Kolme parasta sammutustaloa palkitaan, minkä lisäksi yleisö pääsee valitsemaan oman suosikkinsa.

Valmistakaa oma sammutustalonne ja ilmoittautukaa mukaan kilpailuun!

Sammutustalon rakentaminen

Voitte rakentaa sammutustalosta haluamanlaisenne – se voi olla esimerkiksi kerrostalo, ostoskeskus tai koulurakennus. Pääasia on, että siinä on liekkejä kuvastavat luukut, joita voi sammuttaa sankoruiskulla.

Oheiselta videolta voitte ottaa mallia sammutustalon rakentamiseen:

Katso video

Kilpailuun osallistuminen

Kun sammutustalonne on valmis, ilmoittautukaa kilpailuun oheisen lomakkeen kautta. Noudatattehan tietojen täyttämisessä erityistä tarkkuutta. Kaikki tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kilpailutyön tiedot

Tiedot näkyvät yleisölle kilpailusivustolla.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, Max. tiedoston koko: 1 MB.

Yhteyshenkilön tiedot

Tiedot eivät näy yleisölle kilpailusivustolla.
Yhteyshenkilön nimi*
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen palokuntien nuoriso-osastot. Palkinto myönnetään palokunnalle.

Kilpailussa valitaan kaksi voittajaa; raadin valinta sekä yleisöäänestyksen voittaja. Raati valitsee kolme parasta työtä, joista voittaja saa 500 euroa, toiseksi tullut 300 euroa ja kolmanneksi tullut 200 euroa palokunnan nuoriso-osaston virkistystoimintaan. Lisäksi kolme parasta saavat pokaalit ja kunniakirjat. Yleisöäänestyksen voittanut palokunta saa 500 euroa palokunnan nuoriso-osaston virkistystoimintaan, pokaalin ja kunniakirjan. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan viisi Paloturvallisuusviikko-sammutuspeitettä. Palkinnot rahoittaa Palosuojelurahasto. Raati arvioi muun muassa sammutustalon ulkonäköä ja kekseliäisyyttä. Jokainen raatilainen painottaa arvioissa omia näkökulmiaan omiin kokemuksiin perustuen. 

Kilpailun voittajat julkistetaan 30. lokakuuta 2023.