Palometri-tietovisan arvonnan säännöt

Arvonta osoitteessa: https://paloturvallisuusviikko.fi/palometri-tietovisa/.

1. Järjestäjä:
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry (SPEK), Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki

2. Kilpailuaika:
Kilpailuaika on 18.10.2021 – 31.12.2021. Tämän jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei hyväksytä. Arvonta suoritetaan tammikuun 2022 aikana.

3. Kilpailuun osallistuminen:
Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien järjestäjän ja yhteistyökumppanin ne työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun valmisteluun. Kilpailun osallistuja suostuu halutessaan siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailuun voi osallistua tekemällä Palometri-tietovisan ja jättämällä yhteystiedot Palometri-tietovisan yhteydessä.

4. Palkinto:
Kilpailun palkintona on Genelec G One -aktiivikaiutinpari ja ProCaster PRE-01 -esivahvistin (ovh. 799€). Palkinnon voi voittaa vain yksi henkilö.

5. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus:
Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä. Palkinto luovutetaan voittajalle viimeistään 31.1.2022, jonka jälkeen järjestäjällä ei ole velvollisuutta palkinnon luovuttamiseen. Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

6. Järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä kilpailuun osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. Arpajaisvero ja muut kustannukset:
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen liittyvistä kuluista.

8. Palkinnon hyvittäminen tai vaihto:
Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

9. Viralliset säännöt:
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.